Nyheder og driftsstatus

Følg med i nyhederne og driftssituationen på affaldsområdet

Find det hurtigt

DRIFTSSTATUS

Tømning af glas og metal

Følgende veje (med ordinær tømning onsdag den 23. oktober 2019) vil i stedet få tømt glas og metal torsdag den 24. oktober 2019:

 • Bjeverskov Alle
 • Ejby Alle
 • Greve Alle
 • Mørups Alle
 • Rødvig Alle
 • Sydkærsvej
 • Torstensvej

Øvrige ordninger

Alle øvrige affaldsordninger kører planmæssigt. 

Opdateret 23. oktober 2019

NYHEDER

Ny ordning for madaffald fra etageboliger

Fra og med 1. oktober 2019 er det obligatorisk for beboere i etageejendomme og boligforeninger at frasortere madaffald til genanvendelse. Madaffald er fx madrester, skræller fra frugt og grønt, gammelt brød, fjerkræskrog, fiskeaffald, æggeskaller, kaffegrums, kaffefiltre og køkkenrulle. Allerede i ordningens anden uge (uge 41) blev der indsamlet næsten 20 tons madaffald. Læs mere om den nye ordning under Mad- og restaffald fra etageboliger

Opdateret 14. oktober 2019

Ændrede tømmedage for dagrenovation 

Fra mandag den 21. oktober 2019 ændres tømmedagene for dagrenovation.

Du kan se den nye tømmedag for din adresse under Affaldskalender og affaldsordninger på min adresse. Her kan du også printe en ny affaldskalender. Hvis du er tilmeldt beskedservice, vil du automatisk få sms eller mail inden tømning – helt som du plejer. Hvis du ikke er tilmeldt beskedservice, kan du tilmelde dig under app og beskedservice.

På grund af omlægningen vil det kunne forekomme, at der går mere end 7 dage mellem tømningerne. Hvis du i uge 43 har mere affald, end der kan være i din beholder/sæk, kan du sætte en ekstra sæk ved siden af. Så bliver den også taget med. Vi vil i starten af uge 43 foretage ekstra tømninger på en del veje, for at der ikke går for lang tid mellem tømningerne.

Opdateret 22. oktober 2019

Ny ordning for madaffald fra haveboliger

Fra og med 1. april 2020 er det obligatorisk for beboere i haveboliger at frasortere madaffald til genanvendelse. Madaffald er fx madrester, skræller fra frugt og grønt, gammelt brød, fjerkræskrog, fiskeaffald, æggeskaller, kaffegrums, kaffefiltre og køkkenrulle. Læs mere om den nye ordning under Mad- og restaffald fra haveboliger

Opdateret 16. april 2019

Affaldskalender 2019

Du kan se og printe en kalender med dine afhentningsdage for 2019 under Affaldskalender og affaldsordninger på min adresse.

Indtast din adresse og se:

 • afhentningsdage for dine affaldsordninger
 • til hvilke datoer du kan bestille flishugning og afhentning af trærødder/stammer
 • hvilke uger du kan aflevere farligt affald hos Miljøbilen
 • hvornår Genbrugshallen på Høvedstensvej 43 er åben

Læs mere om de enkelte Affaldsordninger, fx om sortering af affaldet, frist for bestilling af flishugning og afhentning af trærødder/stammer, og se Miljøbilens stoppesteder for afhentning af farligt affald.

Hvis du ikke allerede er tilmeldt beskedservice, kan du under App og besked-service hente vores app Affaldsportal og tilmelde dig beskedservice for en eller flere af dine affaldsordninger. Så får du en email eller sms inden afhentningsdagen.

Opdateret 9. januar 2019